Er wordt in onze maatschappij veel van ons verwacht. Een frisse en positieve uitstraling hoort daarbij. In Amsterdam is het zeker een groot voordeel om er gezond en jeugdig uit te zien, dan sluit je eenvoudig aan bij alles wat hip en happening is. Een stralend gebit helpt mee deze look te krijgen. Vroeger keek men niet zo naar dat soort cosmetische zaken. Toen er echter steeds meer mogelijk werd, bijvoorbeeld qua tandenverzorging, werd er ook meer van de mensen verwacht op dit gebied. Nu is er nog veel meer mogelijk in vergelijking met vroeger, denk daarbij aan het bleken van tanden. Daarom is het niet verwonderlijk dat steeds meer mensen een sociale of maatschappelijke druk voelen om gebruik te maken van alles wat mogelijk is om zo fris en positief mogelijk voor de dag te komen. In deze blog leest u hoe u uw tanden kunt bleken en wat het resultaat van zo’n behandeling is.

Tanden bleken

Sinds het tanden bleken een grote vlucht nam, zo rond de laatste eeuwwisseling, horen we verschillende berichten: dat het slecht voor de tanden zou zijn of dat het voor een onnatuurlijke look zou zorgen. Overbleaching is een veel gehoorde term, wat zoveel betekent als: te witte tanden door een verkeerd gebruik van bleekmiddelen. Tegenwoordig gaat men een stuk voorzichter om met deze middelen, zodat het resultaat er natuurlijk uitziet. De tandarts Amsterdam weet precies hoe hij of zij het grootste rendement voor je uit de bleekbehandeling kan halen.

Thuis tanden bleken

Veel mensen vragen zich af, of het mogelijk is om thuis hun tanden te bleken. Dit is zeker goed mogelijk, maar wel wanneer het gebeurt in samenspraak met een specialist: de tandarts. Er zijn natuurlijke ook andere wegen om je tanden thuis te bleken. Zo zijn er middelen op internet te krijgen waarmee je je tanden kunt bleken, maar waarbij je zonder advies van een expert toch lelijk de mist in kunt gaan. Zo is het heel gemakkelijk om te veel en te sterke bleekgel te gebruiken, wat voor allerlei negatieve effecten kan zorgen, bijvoorbeeld schade aan je tanden en tandvlees of te witte tanden. Het inslikken van de gel kan bovendien tot ernstige darmklachten leiden. Het is dan ook aan te randen om vooral niet zonder advies van een specialist je tanden thuis te gaan bleken.

Tanden bleken bij de tandarts

Omdat de tandarts de uitgelezen tandenexpert is, raden wij uje sterk aan om vooral door deze specialist je behandeling te laten doen. De bleekbehandeling bij de tandarts is veilig, pijnloos en zorgt voor een schitterend resultaat. Wist je dat Amsterdam een diamantstad bij uitstek is? Maar niet alleen diamanten sieraarden hebben grote waarde, je gebit ook! Waarom het dan niet laten stralen als een diamant. Samen kun je bepalen in welke mate je tanden gebleekt moeten worden, zodat ze niet te wit worden.

Het resultaat van bleekbehandeling

Wanneer mensen een behandeling hebben laten doen, dan zal hun uitstraling meer zelfverzekerd zijn. De onzekerheid over hun gebit is weggenomen en ze voelen zich hierdoor opgelucht. Vaak durven mensen niet te lachen als ze onzeker zijn over hun gebit, na een bleekbehandeling behoort dit tot het verleden. De resultaten van de bleekbehandeling blijven langer zichtbaar wanneer dranken als koffie en thee niet of minder worden genuttigd. Ook roken heeft een negatief effect op de bleekresultaten.