Een tandartspraktijk dient in de eerste plaats een hygiënische omgeving te zijn en vooral als het de behandelruimte betreft. Een tandartspraktijk bestaat doorgaans uit meerdere ruimtes, zoals onder meer uit de entree, receptie en wachtruimte. Om de tandartskliniek een stijlvolle uitstraling mee te geven, zijn er allerlei opties op het gebied van interieurinrichting beschikbaar. Een ideale optie is bijvoorbeeld het creëren van meer sfeer met de plaatsing van beton cire.

Sfeervol en stijlvol

Beton cire draagt verschillende kenmerken in zich en is als bijzonder sfeervol en stijlvol te omschrijven. Dat is onder meer te danken aan de levendige uitstraling met bescheiden stoer karakter en authentieke look. In het algemeen is te stellen dat beton cire op vloeren en wanden garant staat voor een luxe uitstraling. Dat biedt in uw tandartspraktijk de mogelijkheid om deze expressie te uiten. De stijl en sfeer van uw tandartspraktijk heeft onder meer invloed op het aantrekken van een bepaalde doelgroep. Een luxe ingerichte tandartskliniek voorziet bovendien in een professionele uitstraling en straalt daarnaast vertrouwen uit. Het is voor bezoekers van uw praktijk ook fijn om in een sfeervolle en stijlvolle omgeving te zijn.

Afwerking voor vloeren en wanden

Beton cire is zowel te gebruiken voor de afwerking van vloeren en wanden in tandartspraktijken. De luxe uitstraling is niet het enige voordeel, want de naadloze afwerking van vloeren en wanden voorzien daar in praktisch opzicht eveneens in. Zo zijn de hygiënische omstandigheden optimaal, waarbij door de afwezigheid van onderbrekingen in het oppervlak bacteriën en vuil geen kans krijgen om zich in te dekken. Bovendien is beton ciré waterafstotend te realiseren en is de dagelijkse reiniging gemakkelijk uit te voeren. Verder voelt een vloer van beton ciré enorm comfortabel aan en is het eveneens een slijtvaste en sterke afwerking te noemen.