Orthodontist Zoetermeer is een orthodontist met een persoonlijke aanpak en een scherpe visie op het gebied van tandesthetiek. Klanten zijn doorgaans supertevreden. We hebben deze blog geschreven voor de mensen die nog niet bekend zijn met de orthodontist. Deze specialist zorgt ervoor dat je weer een wereldlach hebt. Lees snel verder en ontdek de vele voordelen!

Wat doet een orthodontist?

Mensen die hun tanden recht willen laten zetten, omdat dit er esthetisch gezien beter uitziet, kunnen terecht bij de orthodontist. Deze expert kan een beugel voor je aanmeten zodat je tanden rechtgezet kunnen worden. Dat is mooier, volgen onze schoonheidsidealen. Een behandeling kost aardig wat tijd, wel zo’n drie jaar.

Voordelen van een recht gebit?

De hoofdreden voor een behandeling bij een orthodontist is vaak het esthetisch resultaat ervan. Daarnaast is de gezondheid van de mond een belangrijke overweging om te beslissen een behandeling te nemen. Met een recht gebit kun je beter bijten. Ook praten, kauwen en lachen gaat een stuk beter.

Welke ervaringen hebben mensen met de orthodontist?

De mensen die we gesproken hebben, zijn heel blij met de diensten van de orthodonist. Ze hebben een beter beeld over zichzelf: “Ik voel me nu een stuk zekerder als ik lach” en “Voordat ik een behandeling had laten doen, was ik negatief en onzeker. Nu heb ik het gevoel dat ik de smile van een acteur heb.” (Anna en Jacob). De positieve uitwerking op de gemoedstoestand van mensen wanneer ze een wereldlach hebben is bijzonder groot.

Wordt de orthodontist vergoed door de zorgverzekering?

Er zijn diverse polissen en voorwaarden, daarom is het belangrijk dat je goed kijkt wat jou verzekering vergoed. Het is mogelijk om aanvullende verzekeringen af te sluiten om de gemaakte kosten gedekt te krijgen. Tot 18 jaar zijn er zeker veel mogelijkheden op dit terrein.