Wanneer jij een paar tanden mist of niet helemaal tevreden bent met de kleur van je tanden, dan is het mogelijk om naar de tandarts te gaan om daar een van de cosmetische behandelingen te ondergaan die het mogelijk maken om weer een volle glimlach te hebben. Mensen vinden het heel prettig om breeduit te kunnen lachen zonder zich te hoeven schamen. Bij tandtechniek hilversum helpen ze je graag verder. Wij nemen in deze tekst met jou door wat je zoal bij de tandarts kunt laten doen om weer een schitterende glimlach te hebben.

Facings 

Wanneer je tanden verkleurd zijn of er bijvoorbeeld een schuin staat, dan is het mogelijk om met facings dit allemaal te corrigeren. Dit zijn schildjes die rond je tanden gemaakt worden. Ze bestaan meestal uit composiet of porselein. Ze worden op maat gemaakt en door de tandarts geplaatst. Dan ziet je gebit er weer helemaal puntgaaf uit. Interessant om te zien hoeveel er mogelijk is op dit gebied. Het is een populaire behandeling.

Tanden bleken 

Jij vindt dat je tanden er wel wat beter mogen uitzien, dan is het mogelijk om je tanden te laten bleken. Je kunt dit op twee manieren doen: op internet een bleeksetje bestellen en het thuis doen. Of je gaat met de tandarts en je laat het door de tandarts doen. De meest snelle en veilige manier is natuurlijk het door de tandarts te laten doen. De behandeling duurt zo’n 90 minuten en dan is het klaar. Wanneer je het zelf doet moet je meerdere nachten met een bitje inslapen. Wij weten wel welke behandeling we zouden kiezen.

Kunstgebit 

Wanneer het tijd is voor een kunstgebit kun je jezelf afvragen of er niet een optie is waarbij je wel profijt hebt van het nieuwe gebit, maar niet de nadelen die vaak met een kunstgebit komen, bijvoorbeeld dat je het moet vastplakken met kukident, et cetera. Wanneer geen kunstgebit wilt, is het ook mogelijk om een gebit aan te schaffen met implantaten. Vier implantaten in je kaak maken het mogelijk om het gebit dat we een klikgebit noemen vast in de mond te hebben en zo het gevoel van echte tanden te hebben.