We zijn blij u te mogen melden dat we een tweede praktijk voor tandzorg Baarn hebben mogen openen. Bij het openen van een nieuwe praktijk komt zoals u verwacht veel kijken. Zo hebben we de praktijk compleet opnieuw moeten vormgeven om met de huisstijl van de website en de eerste praktijk te matchen. Nu de praktijk af is, delen we graag met u hoe we tot dit mooie eindresultaat zijn gekomen. 

Het openen van een nieuwe praktijk , zo deden we dat  

Toen we de praktijk overnamen waren de muren knalroze en het plafond was gifgroen. Deze kleuren sloten natuurlijk totaal niet aan op onze mooie, cleane, blauwe en witte huisstijl. De muren hebben we dus eerst mooi laten witten. 

Ondertussen zijn we op zoek gegaan naar een passende vloer. Op het moment van kopen lag er in de gehele praktijk een gele vloerbedekking. Ook deze matchte natuurlijk helemaal niet bij onze huisstijl. Daarnaast was het erg onhandig om in een medische praktijk een vloerbedekking te laten liggen. Wanneer we namelijk een ingewikkelde wortelkanaalbehandeling uitvoeren, kan het nog wel eens voorkomen dat de patiënt hevig begint te bloeden. Bloedvlekken zijn erg lastig te verwijderen uit een tapijt. Zodra de muren gewit waren, hebben we de vloerbedekking vakkundig laten verwijderen. Om onze strakke huisstijl te matchen hebben we gekozen voor een mooie gietvloer. Een gietvloer is gemakkelijk te onderhouden en daarnaast snel en eenvoudig schoon te maken. Ideaal dus. 

Wat we ook belangrijk vonden is dat we vriendelijk personeel aannamen voor de praktijk. We vinden het belangrijk dat onze patiënten zich op hun gemak voelen en graag bij ons op bezoek komen. Dus een aardige balieassistente, vriendelijke tandartsen en een tandartsassistente in wiens ogen het altijd lente is. Al deze keuzes hebben geleid tot de moderne praktijk die we vol trots aan u laten zien. Wanneer komt u uw verstandskiezen laten trekken? Tot snel.